Skip to content Skip to footer
Adverteren

MAGGS als podium

Denk je erover om in MAGGS magazine te staan? Wij kijken graag met je mee naar de beste manier om jouw doelgroep te bereiken, te inspireren en te verbinden. MAGGS is een succesvol b2c magazine met een lifestyle inhoud dat sinds 2011 elk kwartaal gratis in het hart van Noord-Holland wordt verspreid. Elke editie gebruiken zo’n 60 bedrijven MAGGS als podium, een groot deel daarvan zijn trouwe adverteerders.

Lees hier waarom deze bedrijven voor MAGGS kiezen

Bekijk MAGGS magazine

Alle MAGGS magazines zijn online te lezen. Bekijk hier de laatste vier.

Adverteren

Past MAGGS bij jou?

MAGGS is een ‘business to consumer’-magazine. Het wordt gratis verspreid onder inwoners in het hart van Noord-Holland (27 plaatsen). De doelgroep haalt MAGGS op bij een van de 60 afhaalpunten, leest het via een leestafel of krijgt het thuis. In MAGGS magazine staan lifestyle onderwerpen die zowel mannen als vrouwen kunnen aanspreken. Onze lezer is 25+.

  • MAGGS wordt verspreid in ongeveer 27 plaatsen in het hart van Noord-Holland. De totale oplage is 15.000. Het bereik ongeveer 40.000.
    Verdeling: Minimaal 10.000 exemplaren via winkels, praktijken, salons, sportclubs, hotels, horeca en supermarkten. Minimaal 2.000 exemplaren verdeeld over 650 leestafels. Per leestafel ± 3 exemplaren. Minimaal 3.000 huis-aan-huis in Alkmaar.
  • Uiteraard krijg je zelf ook magazines om uit te delen, een link naar het online magazine en een jpg van je plaatsing voor social media. Ook word je als afhaalpunt benoemd.
  • Kernplaatsen verspreiding: Bergen, Bergen aan Zee, Schoorl, Alkmaar en Heiloo. Overige plaatsen: Akersloot, Broek op Langedijk, Callantsoog, Camperduin, Castricum, Dirkshorn, Egmond aan Zee, Egmond Binnen, Groet, Heerhugowaard, Limmen, Noord-Scharwoude, Oudorp, Oudkarspel, Petten, Schagen, Sint Pancras, Tuitjenhorn, Uitgeest, Waarland, Warmenhuizen, Zuid-Scharwoude.
  • Er zijn verschillende manieren om in MAGGS te staan. Een advertentie spreekt voor zich. Je kunt hierbij kiezen voor een halve of een hele pagina.
  • Een advertorial is een betaald artikel. Wij regelen hiervoor standaard de tekst en vormgeving en eventueel een fotograaf. De tekst kunnen we op verschillende manieren maken: middels een interview of vragen per mail. Net wat het beste bij je past.
  • Een shopping is een collage van items. Vooral geschikt voor mode en wonen.
  • Als laatste hebben we nog twee rubrieken waar je klein in kunt adverteren: de favorites (1/4 pagina redactioneel opgezet) en de MAGGS shop (1/7 product op een shoppagina) Wij helpen je graag met de juiste keuze te maken.

Adverteren kan vanaf 115,- en kost maximaal 1830,-. Een overzicht van alle tarieven kun je bij ons aanvragen. 

2Vrouw leest_shutterstock_587694404
voorbeelden

Adverteren in MAGGS

Recensies

Dit zeggen onze adverteerders

Eric’s Landwinkel Bergen

Ik sta ruim 12 jaar met regelmaat in de MAGGS en sowieso elk jaar in het andere magazine van MAGGS media: BERGEN. Wij krijgen tijdens vakantieperiodes veel toeristen binnen mede door het BERGEN magazine, mooie opmaak en vol leuke inspiratie over de gemeente Bergen. Zowel MAGGS als BERGEN gaan hier als warme broodjes over de toonbank. Ruby komt regelmatig weer met een achterbak vol voor rijden.

Eric’s Landwinkel Bergen

Eric Verduin
Kindercoachingpraktijk Bergen

Ik sta sinds enkele edities met een kwart pagina column in MAGGS. Op de favo-pagina. Het was niet meteen raak na de eerste keer maar nu na drie keer krijg ik kinderen uit verschillende plaatsen in de regio. Het is leuk om te horen dat ouders uitkijken naar een volgende column om te lezen.

Kindercoachingpraktijk Bergen

Kim Beijen
Kèk Women

We staan altijd trouw in de MAGGS met een advertentie en als deze uit is, is het uitdelen geblazen in de winkel. Onze klanten vinden het zo’n leuk blad om te lezen! Altijd leuke actuele onderwerpen en regio nieuws. Ga zo door!

Kèk Women

Liesbeth Stut
Natuurlijk AST

Al een aantal jaren werken we superfijn samen met de MAGGS. We vinden het sowieso een mooi blad. De ene keer plaatsen we een advertentie, de andere keer een advertorial.
Contact is altijd top. De kwaliteit van het blad is super. Mooi is dat we vaak horen… ‘Jullie staan in de MAGGS hè?’. Dus het blad wordt zeer zeker ook door onze klanten gelezen en gewaardeerd. Ga zo door zou ik zeggen.

Natuurlijk AST

Hans & Anita
Beau & Beau

Ze kijken er altijd al naar uit en vragen ernaar. Is de nieuwe MAGGS er al? Mijn klanten zijn dol op het magazine en sommige hebben ons zelfs gevonden door het mooie blad! Informatief, mooi gemaakt en echt om te lezen. In mijn column kan ik veel informatie geven over wat ik zoal doe met verhalen uit de praktijk. Prachtig verwoord en geholpen door Augusta, een superfijne samenwerking!

Beau & Beau

Mariska Groen
Bodycelli

Ik sta 2 x per jaar met een pagina in MAGGS. Altijd op dezelfde plek: pagina 3. We vinden de samenwerking fijn met Babette van MAGGS. Het loopt soepel. En al onze klanten maken we blij door ze gratis zo’n leuk magazine mee naar huis te geven. Ook hebben we er uiteraard nieuwe klanten door binnen gekregen. 

Bodycelli

Heerko van Hijum
Broekhuis Audi

Wij zijn heel blij met MAGGS en de samenwerking. Ze hebben een mooie doelgroep een daar zitten vele van onze klanten ook in. Voor onze rayon is dit een mooie aanvulling, voor promotie en herkenbaarheid. We horen het van onze klanten ook terug in de showroom ‘Jullie stonden in MAGGS’.

Broekhuis Audi

Gerrald Meijer
JPC Optiek

Al een jaar of 11 sta ik met regelmaat in MAGGS. Het is vrijwel het enige medium waar ik aan mee doe. De laatste editie hadden wij een bril op in de MAGGS ‘shop’ gezet. Het is maar een kleine weergave en je staat met vele andere producten op de pagina, maar wij hebben er meerdere lezers op binnen gekregen. Wat wel jammer was: uiteindelijk ging niemand met die bril naar huis. Maar gelukkig wel met een andere!

JPC Optiek

Jean Paul Carierre
Volvo Ton van Kuyk

MAGGS is voor een ons een mooi medium om midden in ons gebied lezers te bereiken met een fijn, mooi opgemaakt magazine wat goed gelezen wordt en wat op de juiste locaties te zien is. Daarnaast is het team van MAGGS Magazine fijn om mee samen te werken en maken we inmiddels de eerste stappen naar een eigen magazine. Fijne samenwerking!

Volvo Ton van Kuyk

Niels Korteweg
BAZ24

Wij van Baz24 adverteren nu ongeveer 5 jaar, met elke editie 1 pagina. Respons van onze klanten is erg positief, en zien dat het bereik ver buiten bergen is, dat is natuurlijk ook goed voor het dorp zelf.
Zien ook dat het Magazine goed wordt verdeeld in Bergen en Omstreken. We gaan lekker door met de dames.

BAZ24

Mascha in Mano
MAGGS Media

Over ons

MAGGS Media begon in 2011 met het lifestyle b2c magazine MAGGS. Inmiddels is dit succesvolle magazine niet meer weg te denken, geven we jaarlijks het bezoekersmagazine BERGEN uit én maken we magazines op maat. De vaste kern vormen Ruby van Stipriaan (hoofdredacteur, ontwerper, marketeer, media-adviseur) en Babette Felius (media-adviseur, coördinator en administrateur). Zij werken samen met een enthousiast, ervaren en professioneel team van journalisten, redacteuren, vormgevers, correctoren en fotografen.