Skip to content Skip to footer
Adverteren

BERGEN als podium

Denk je erover om in BERGEN magazine te staan? Wij kijken graag met je mee naar de beste manier om jouw bedrijf hierin te presenteren. BERGEN is een beeldrijk magazine voor de bezoeker/toerist van de gemeente Bergen (1,4 miljoen p/jaar) én daarbuiten. Het magazine wordt elk jaar van juni tot september gratis verspreid via vakantieverblijven, winkels en leestafels.

voorbeelden

Adverteren in BERGEN

Adverteren

Past BERGEN bij jou?

 • Elk jaar ontvangt de gemeente Bergen een dikke 4,5 miljoen bezoekers. Graag willen we hen weer welkom heten met een mooi magazine met daarin het beste uit de regio. Bergen wordt veel bezocht door Duitsers. Vooral stellen, vrienden en gezinnen. Wij werken samen met Marketing Bergen. Zij beheren de site www.bezoek-bergen.nl en de bijbehorende socials. Het magazine en de site zullen in 2024 samen hét platform vormen waar alle informatie over de gemeente Bergen te vinden is.

BERGEN heeft een oplage van 15.000 exemplaren. Het bereik is tussen de 50.000 en 70.000. BERGEN ligt bij vakantieverblijven, horeca en andere toeristische trekpleisters in een straal van 10 km om Bergen. Daarnaast wordt het uitgedeeld door minimaal 65 winkels.

De verspreiding loopt van van juni tot oktober. Uiteraard krijg je zelf ook magazines om uit te delen, een link naar het online magazine en een jpg van je plaatsing voor social media. Ook word je als afhaalpunt benoemd.

 • Er zijn verschillende manieren om in BERGEN te staan. Een advertentie spreekt voor zich. Je kunt hierbij alleen kiezen voor een hele pagina.
 • Een advertorial is een betaald artikel en kan op 1 of 2 pagina’s. Wij regelen hiervoor standaard de tekst en vormgeving en eventueel een fotograaf. De tekst kunnen we op verschillende manieren maken: middels een interview of vragen per mail. Net wat het beste bij je past.
 • Een shopping is een collage van items. Vooral geschikt voor mode en wonen.
  Door het hele magazine worden rubrieken verdeeld met een bepaald thema: shoppen, eten& drinken, blijven slapen, historie, erop uit, kids, duurzaam, natuur, agenda. In zo’n rubriek sta je met een kwart pagina waarvoor wij de tekst en vormgeving regelen. DIt is de meest betaalbare manier om in BERGEN te staan.
 • Als laatste hebben we nog een rubriek waar je klein in kunt adverteren: de MAGGS shop (1/7 product op een shoppagina).
  Wij helpen je graag met de juiste keuze te maken.

  Neem contact op

Adverteren in een van de rubrieken kost 295,-. Een herplaatsing van een eerder jaar kost 265,-. Een hele pagina is er vanaf 750,-. Als je ook in MAGGS staat, kan de korting op hele pagina’s tot 20% oplopen. Een overzicht van alle tarieven kun je bij ons aanvragen.

shutterstock_587694404
maggs-x-zeb-21
Portrait of handsome hipster man read magazine during his breakfast on the terrace of coffee shop, filtered image
Recensies

Dit zeggen onze adverteerders

Eric’s Landwinkel Bergen

Ik sta ruim 12 jaar met regelmaat in de MAGGS en sowieso elk jaar in het andere magazine van MAGGS media: BERGEN. Wij krijgen tijdens vakantieperiodes veel toeristen binnen mede door het BERGEN magazine, mooie opmaak en vol leuke inspiratie over de gemeente Bergen. Zowel MAGGS als BERGEN gaan hier als warme broodjes over de toonbank. Ruby komt regelmatig weer met een achterbak vol voor rijden.

Eric’s Landwinkel Bergen

Eric Verduin
Kèk Women

We staan altijd trouw in de MAGGS met een advertentie en als deze uit is, is het uitdelen geblazen in de winkel. Onze klanten vinden het zo’n leuk blad om te lezen! Altijd leuke actuele onderwerpen en regio nieuws. Ga zo door!

Kèk Women

Liesbeth Stut
Natuurlijk AST

Al een aantal jaren werken we superfijn samen met de MAGGS. We vinden het sowieso een mooi blad. De ene keer plaatsen we een advertentie, de andere keer een advertorial.
Contact is altijd top. De kwaliteit van het blad is super. Mooi is dat we vaak horen… ‘Jullie staan in de MAGGS hè?’. Dus het blad wordt zeer zeker ook door onze klanten gelezen en gewaardeerd. Ga zo door zou ik zeggen.

Natuurlijk AST

Hans & Anita
Bodycelli

Ik sta 2 x per jaar met een pagina in MAGGS. Altijd op dezelfde plek: pagina 3. We vinden de samenwerking fijn met Babette van MAGGS. Het loopt soepel. En al onze klanten maken we blij door ze gratis zo’n leuk magazine mee naar huis te geven. Ook hebben we er uiteraard nieuwe klanten door binnen gekregen. 

Bodycelli

Heerko van Hijum
Bergen Cosmetics

We zijn ontzettend blij met de samenwerking met MAGGS. Onze klanten lezen de Maggs graag en kunnen net als wij niet wachten tot de volgende weer uitkomt.

Bergen Cosmetics

Daniëlle Lammerts
JPC Optiek

Al een jaar of 11 sta ik met regelmaat in MAGGS. Het is vrijwel het enige medium waar ik aan mee doe. De laatste editie hadden wij een bril op in de MAGGS ‘shop’ gezet. Het is maar een kleine weergave en je staat met vele andere producten op de pagina, maar wij hebben er meerdere lezers op binnen gekregen. Wat wel jammer was: uiteindelijk ging niemand met die bril naar huis. Maar gelukkig wel met een andere!

JPC Optiek

Jean Paul Carierre
BAZ24

Wij van Baz24 adverteren nu ongeveer 5 jaar, met elke editie 1 pagina. Respons van onze klanten is erg positief, en zien dat het bereik ver buiten bergen is, dat is natuurlijk ook goed voor het dorp zelf.
Zien ook dat het Magazine goed wordt verdeeld in Bergen en Omstreken. We gaan lekker door met de dames.

BAZ24

Mascha in Mano
MAGGS Media

Over ons

MAGGS Media begon in 2011 met het lifestyle b2c magazine MAGGS. Inmiddels is dit succesvolle magazine niet meer weg te denken, geven we jaarlijks het bezoekersmagazine BERGEN uit én maken we magazines op maat. De vaste kern vormen Ruby van Stipriaan (hoofdredacteur, ontwerper, marketeer, media-adviseur) en Babette Felius (media-adviseur, coördinator en administrateur). Zij werken samen met een enthousiast, ervaren en professioneel team van journalisten, redacteuren, vormgevers, correctoren en fotografen.