Skip to content Skip to footer
Ontdek de kracht van print

Informeren, inspireren, verbinden

Een jubileum, opening, beurs of nieuwe collectie? Geef het een gezicht met een magazine op maat. Een magazine maakt indruk/wekt vertrouwen en straalt autoriteit uit. Steeds meer bedrijven kiezen hiervoor om (potentiële) klanten te informeren, te inspireren en de binding met ze te vergroten. En; het hoeft niet veel te kosten. Lees op deze pagina de ervaringen van onze klanten, onze werkwijze en bekijk magazines.

Bekijk magazines op maat

Alle magazines zijn ook online te lezen. Bekijk hier een selectie.

shutterstock_667763311

Werkwijze

Onze werkwijze in vier eenvoudige stappen:

Tijdens een kennismakingsgesprek luistert hoofdredacteur Ruby naar je wensen, legt zij uit waarom een bedrijfsmagazine zo interessant is en vertelt ze je over de werkwijze.

Daarnaast bespreekt ze wat het mogelijk kan gaan kosten en hoe ze de kosten kan verlagen door je netwerk/leveranciers erbij te betrekken.

Hebben we een go, dan komt Ruby met een voorstel voor de inhoud, het aantal pagina’s, het soort papier en formaat.

Als dat naar tevredenheid is dan gaan een journalist, designer, vormgever en fotograaf ermee aan de slag. Onze coördinator Babette zorgt dat alles in goede banen wordt geleid. Tijdens het gehele proces blijft Ruby erbij betrokken.

Recensies

Dit zeggen onze klanten

‘Voor ons 50-jarig jubileum hadden we het idee om een prachtig magazine te maken. Aangezien we altijd al heel blij zijn met de samenwerking met Ruby en team voor MAGGS magazine, kozen we ervoor om het samen met MAGGS te maken. We hadden een duidelijke visie hoe het eruit moest zien en daar heeft MAGGS echt fantastisch in meegedacht en gezorgd voor een prachtig resultaat. Wat we ook als zeer prettig hebben ervaren is het de manier waarop ze het contact onderhouden en tijdig op een relaxte manier aangeven wanneer en wat ze van ons nodig hadden. En ook omdat ze weet hoe druk ons bestaan is ze daar waar dat kon ons enorm ‘ontzorgt’ heeft. Wij zijn meer dan blij met dit prachtige naslagwerk wat voor altijd een tijdloos en duidelijk signature is van ons bedrijf!’

Salon Bosman

Marleen Bosman

Wij hebben ons jubileummagazine vanwege het 50-jarig bestaan door Maggs laten ontwerpen. Dit is een proces geweest van intensieve samenwerking in een korte periode. Hierin toonde het team van Maggs zich flexibel en professioneel in vele opzichten: Altijd bereikbaar, Meedenken vanuit ons DNA en vanuit hun vakmanschap, Eigenwijs waar nodig 😉 Het resultaat is uiteindelijk dat wij heel trots zijn op het magazine.
En deze trots zagen we ook terug bij het team van Maggs!

Jord Beers

Tuincentrum De Boet

‘Prettige samenwerking voor ons 50-jarig jubileum waarbij het meeste werk uit handen wordt genomen. Er worden mooie ideeën aangedragen en er wordt goed nagedacht over het uiteindelijke resultaat. De artikelen zijn daarbij heel mooi verwoord door de interviewer. Kortom een fijne partner om mee samen op te trekken voor een jubileumuitgave!’

Keukenspeciaalzaak Sombroek

Dennis Baggerman
Bergen Cosmetics

We zijn ontzettend blij met de samenwerking met MAGGS. Onze klanten lezen de Maggs graag en kunnen net als wij niet wachten tot de volgende weer uitkomt.

Bergen Cosmetics

Daniëlle Lammerts

‘De samenwerking heb ik als erg prettig ervaren. Ruby heeft een team met verstand van zaken en doet wat ze belooft. Duidelijke communicatie met korte lijnen en volgens planning en afspraak geleverd.’

Jacco Bakker Meubelatelier

Jacco Bakker

–  meedenkend
–  goed team
–  namen al het werk uit handen
–  professionele tekstschrijvers en fotograaf
–  mooi eindresultaat
–  oog voor alle details zoals indeling-formaat-papierkeuze-grootte

Eiland de Wild Keukens

Marcel Sijmons

‘MAGGS Media heeft voor ons een heel mooi persoonlijk blad ontworpen welke de sfeer van onze bedrijven goed weergeeft. De gasten vinden het leuk om via het blad een beetje persoonlijk kennis te maken met ons personeel. Verder gebruiken wij het veel voor gasten welke een partij bij ons willen boeken, deze voegen we dan bij de offerte waarna de gasten alvast thuis kunnen gaan fantaseren over hun toekomstige feest. MAGGS heeft inmiddels de tweede druk voor ons verzorgd.’

Dijkstra Hotel Groep

Bart Dijkstra

Dankzij de geweldige samenwerking met het team van Maggs hebben wij een oogverblindend magazine gemaakt ter gelegenheid van ons 50-jarig jubileum. Als snel zaten wij op 1 lijn met Ruby en werden er heldere afspraken gemaakt, een realistische planning en kwam een goede communicatie met onze leveranciers en relaties op gang.
Het is een prachtig visitekaartje voor ons bedrijf, een magazine waar we trots op zijn. Een toekomstgericht eerbetoon aan 50 jaar TONSCHOLTEN.

TONSCHOLTEN.

Pascale Scholten

‘Ik vond de samenwerking met MAGGS Effectief en Inspirerend. Na onze ideeën gedeeld te hebben heeft MAGGS deze omgezet in concrete plannen en de budgettering rond gemaakt. Het hele proces van idee tot eindproduct is binnen enkele maanden naar tevredenheid en binnen budget uitgevoerd. We zijn erg trots op ons nieuwe magazine en krijgen nu al vele leuke reacties van onze klanten.’

Martens Keukens

Gijs-Jan Stam

‘Fijne samenwerking met Ruby om ons 10 jarig jubileummagazine te realiseren! We zijn erg blij met het eindresultaat!’

Fort Resort Beemster

Chantalle van den Kommer
Waarom kiezen voor een magazine op maat?

De kracht van print

  1. Een magazine verrast, verbindt, informeert en inspireert
  2. Een magazine wekt vertrouwen en straalt autoriteit uit.
  3. Uit onderzoek blijkt dat mensen magazines gemiddeld 25 minuten lezen en 50% van de lezers bezoekt de website.
  4. In een wereld waarin we steeds meer online communiceren, voelt een geprint magazine speciaal.
  5. Een geprint magazine heeft een bewaarfunctie en wordt door meerdere mensen gelezen.
  6. Print is minder afleidend dan digitale media (denk aan pop-ups en notificaties.)
  7. Met print kun je je bij uitstek onderscheiden
  8. Inforatie van print wordt beter onthouden dan van online.

Bron: Apha.One neurowetenschappers, Association of Publishing Agencies, Zuiver Media

shutterstock_377245165
De kracht van de print - 01